Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΣυνεντεύξεις

Βασίλης Τσίρκας: Θέλουμε μια συνολική λύση, κοινωνικά δίκαιη και δημοσιονομικά βιώσιμη

Read 544 times

Συνέντευξη στο δημοτικό ραδιόφωνο Ιωαννίνων και την εκπομπή «ό,τι πεις εσύ», με τον Γιώργο Γκόντζο, παραχώρησε ο Βασίλης Τσίρκας. Ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τις διαπραγματεύσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη για το κλείσιμο της αξιολόγησης και την ανάγκη μιας καθαρής λύσης στο ελληνικό ζήτημα.

 

 

«Εμείς από την πλευρά μας κάναμε όσα είχαμε αναλάβει να κάνουμε προκειμένου να προχωρήσει η δεύτερη αξιολόγηση  και γι’ αυτό ψηφίσαμε  και την προηγούμενη βδομάδα τα μέτρα στην Βουλή. Επομένως έχουμε μπροστά μας μια διαπραγμάτευση η οποία είναι σε εξέλιξη», τόνισε αρχικά ο κ. Τσίρκας και συνέχισε: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα. Και το μήνυμα από το Eurogroup  είναι ακριβώς αυτό.

Έχει γεφυρωθεί αρκετά το χάσμα, ώστε να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση και να συνδυαστεί με μία συνολική συμφωνία που θα περιλαμβάνει και την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους. Είναι μια διαδικασία σε εξέλιξη και έχουμε ένα νέο ορόσημο, μέχρι τις 15 Ιουνίου, να ολοκληρωθεί συνολικά η συμφωνία.

Στη συνέχεια ο βουλευτής Άρτας επισήμανε πως «οι συσχετισμοί και σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο είναι συντριπτικοί και η Κυβέρνηση αυτή διαπραγματεύεται σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες και σε εξαιρετικά δυσμενείς συσχετισμούς και παρ’ όλα αυτά έχει πετύχει σημαντικές νίκες».

Τέλος ο Βασίλης Τσίρκας υπογράμμισε: «θέλουμε μια λύση κοινωνικά δίκαιη όσο τον δυνατόν περισσότερο και δημοσιονομικά βιώσιμη. Έχω την πεποίθηση ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο».

Ακούστε την συνέντευξη:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Φωτογραφίες

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates