Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση με την ΑΕ Δόξας Πύρρου Άρτας

Συνάντηση με την ΑΕ Δόξας Πύρρου Άρτας

Read 325 times

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Βασίλης Τσίρκας συναντήθηκε με τους πρωτεργάτες των επιτυχιών της Α.Ε. Δόξας - Πύρρου Άρτας για να τους συγχαρεί για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ ανδρών στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Ακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος με τον Πρόεδρο του Συλλόγου, Γιώργο Μπίστα, το μέλος του ΔΣ Φάνη Λάιο και τον Αρχηγό της ομάδας μπάσκετ ανδρών, Δημήτρη Γυφτοκώστα.

Τονίστηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα αθλητικά σωματεία στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και το ζήτημα της έλλειψης αθλητικών υποδομών, αλλά και η εγκατάλειψη από την πολιτεία των υποδομών που ήδη υπάρχουν.

Ο μαζικός ερασιτεχνικός αθλητισμός αποτελεί κρίσιμη αλυσίδα για τις τοπικές κοινωνίες και τη νεολαία, η οποία δεν πρέπει να σπάσει.

Δεν μπορεί να αποτελεί λύση ο αθλητισμός να βασίζεται μόνο σε χορηγούς και σταδιακά από κοινωνικό δικαίωμα να γίνεται πολυτέλεια για λίγους.

Βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό του ερασιτεχνικού αθλητισμού συνολικά, που δεν μπορεί να βασίζεται πάντα και μόνο στη δουλειά και τις θυσίες των διοικήσεων, των φιλάθλων και όσων τον στηρίζουν ανιδιοτελώς.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

tsirkas foto1

Κοινοβουλευτικό έργο

logo-parallhlogramo

271717716 327389226058468 3944413281987846258 n

neolaiasyriza2

δικαιοσύνη-παντου-768x336

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

synthesis2

Free business joomla templates