Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΣυνάντηση του Βασίλη Τσίρκα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού

Δελτίο τύπου: Επίσκεψη Βασίλη Τσίρκα στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας

Read 320 times

Ο υποψήφιος βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Βασίλης Τσίρκας, επισκέφτηκε τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του ΔΣ, Δημήτρη Πετανίτη, την διευθύντρια παραγωγής, Αναστασία Γρίβα, και με εργαζόμενους.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναπτύχτηκαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, η αύξηση του ενεργειακού κόστους και η εκτόξευση του κόστους παραγωγής.


Γι’ αυτόν τον λόγο επισημάνθηκε ότι είναι αδιανότητο, ενώ έχουν εκπονηθεί μελέτες και υφίσταται η δυνατότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων στις στέγες των κτιρίων των παραγωγών για αξιοποίηση με τη μέθοδο του net metering, εκκρεμεί ακόμα και σήμερα το θέμα της αναβάθμισης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή, πράγμα το οποίο αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για την ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Τέλος, από την πλευρά του υποψήφιου βουλευτή Άρτας, τονίστηκε η ανάγκη για άμεσες παρεμβάσεις σε σχέση με τη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, τη μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στις πρώτες ύλες των ζωοτροφών, τη στήριξη των εργαζομένων και την κατάργηση του απαράδεκτου νόμου Χατζηδάκη, παρεμβάσεις τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, έχει δεσμευτεί ότι θα υλοποιήσει.
Η πτηνοτροφία είναι σημαντικός πυλώνας της τοπικής οικονομίας και ειδικά ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός μπορεί να αποτελέσει πολλαπλασιαστή για την τοπική ανάπτυξη. Επομένως η έμπρακτη στήριξή του είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

tsirkas foto1

Κοινοβουλευτικό έργο

logo-parallhlogramo

271717716 327389226058468 3944413281987846258 n

neolaiasyriza2

δικαιοσύνη-παντου-768x336

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

synthesis2

Free business joomla templates