Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουEνισχύσεις de minimis στους παραγωγούς μανταρινιών στην Άρτα

Eνισχύσεις de minimis στους παραγωγούς μανταρινιών στην Άρτα

Read 540 times

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σταύρου Αραχωβίτη, και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, Γιώργο Χουλιαράκη, καταβάλλονται κρατικές ενισχύσεις de minimis 3,15 εκατ. ευρώ στους παραγωγούς μανταρινιών ποικιλίας «Κλημεντίνη». Ανάμεσα στους δικαιούχους είναι και οι παραγωγοί της Άρτας που επλήγησαν από έντονες βροχοπτώσεις κατά το έτος 2018. Η απόφαση αυτή δίνει ανάσα σε μεγάλη μερίδα αγροτών, οι οποίοι έχασαν ένα μεγάλο μέρος από το εισόδημά τους.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη για την αντιμετώπιση του προβλήματος, το αρμόδιο Υπουργείο ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη δυνατότητα αποζημιώσεων λόγω κακών καιρικών συνθηκών, ώστε να αποζημιωθούν οι παραγωγοί. Οι στρεμματικές εκτάσεις που καλύπτουν οι ενισχύσεις για την περιοχή της Άρτας είναι 8.074, με το ύψος της ενίσχυσης να καθορίζεται σε 70 ευρώ ανά στρέμμα.

 

Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται δίπλα στους αγρότες, με πρωταρχικό στόχο την υπεράσπιση των εισοδημάτων τους και τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates