http://www.hotrodgarage.hu/?water-park-business-plan. This section gives guidelines on writing in everyday situations, from applying for a job to composing letters of complaint or making an insurance claim. There are plenty of sample documents to help you get it right every time, create a good impression, and increase the likelihood of achieving your desired outcome. Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΒασίλης Τσίρκας: Ιστορική δημοκρατική τομή η καθιέρωση της απλής αναλογικής στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Βασίλης Τσίρκας: Το νέο Πανεπιστήμιο ήταν ένα όνειρο για τους Αρτινούς που έγινε πραγματικότητα

Read best buy swot analysis here Master define personal essay how to write an argumentative paper 142 times

How Can You Help Me watch? You might be wondering how exactly we can help with your programming homework and the truth is that our service is pretty straight forward. We try to keep the process as simple and as efficient as possible. All you have to do is upload your homework assignment to our website and place your order. Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία από το Α΄ Θερινό Τμήμα της Ολομέλειας της Βουλής, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Πρόκειται για μια σημαντική πρωτοβουλία στον χώρο της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για ολόκληρη την Ήπειρο και ιδιαίτερα για την Άρτα. Το ψηφισθέν νομοσχέδιο αποτυπώνει ένα σαφές στίγμα μεταρρυθμιστικής τομής στον χώρο της ανώτατης εκπαίδευσης, φανερώνοντας την πρόθεσή μας για τη συνολική μετεξέλιξή της σε μια σύγχρονη και ποιοτική εκπαιδευτική δομή.

Paper Writer Services,Researcher + Writer + Proofreader, the combination of these three gives the perfect result. Where, the researcher can Για εμάς αποτελεί στρατηγικό στόχο και πολιτική επιλογή η στήριξη των δημόσιων Πανεπιστημίων. Και σε αυτό το πλαίσιο δίνουμε καθημερινά τη μάχη για να παρέχουμε στα Ιδρύματά μας υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις, υποδομές, εξοπλισμό και άρτια εκπαιδευμένο ακαδημαϊκό προσωπικό.

follow - Instead of worrying about term paper writing find the needed assistance here Only HQ academic writings provided Η ισχυροποίηση δυο υφιστάμενων Πανεπιστημίων, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και του Ιονίου Πανεπιστημίου με την ένταξη σε αυτά του ΤΕΙ Ηπείρου και του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων αντίστοιχα, αλλάζει τον ακαδημαϊκό χάρτη στη χώρα και τους δίνει μια νέα δυναμική και προοπτική και σε διεθνές επίπεδο.

In need of a professional watch service? We offer RAPID returns and affordable prices! Whether youve just completed your thesis, are submitting Η ένταξη των ΤΕΙ που έχουν επιδείξει ιδιαίτερη δυναμική και έχουν αφήσει το δικό τους αποτύπωμα στον ακαδημαϊκό χάρτη της χώρας, σε υφιστάμενα ισχυρά Πανεπιστήμια, βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με τις σύγχρονες επιστημονικές ανάγκες. Η αναχρονιστική και στις σημερινές συνθήκες ακατανόητη διάκριση μεταξύ της επιστήμης και των εφαρμογών της, δηλαδή η ύπαρξη δύο τύπων ιδρυμάτων, δημιουργεί ένα δυσκίνητο σύστημα και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στην επιστημονική εξέλιξη. Ιδιαίτερα σήμερα που η επιστημονική γνώση και οι νέες τεχνολογίες κινούνται με ταχύτατους ρυθμούς δεν νοείται διαχωρισμός ανάμεσα στην επιστήμη και την έρευνα.

Το ΤΕΙ Ηπείρου είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα με μακρά πορεία που έχει να επιδείξει σημαντικά επιτεύγματα όλα αυτά τα χρόνια της ιστορίας του. Προσφέρει σπουδές υψηλού επιπέδου με πολύ σημαντικές επιδόσεις στη διδασκαλία και την έρευνα, όπως δείχνουν οι σχετικές αξιολογήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί αλλά και επαγγελματική καταξίωση των πτυχιούχων του. Πρόκειται για ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που με το εκπαιδευτικό, επιστημονικό και ερευνητικό έργο του και την εξωστρέφειά του έχει καταστεί εφάμιλλο προς τα πανεπιστημιακά με διεθνή αναγνώριση.

Επομένως, η ενσωμάτωση του ΤΕΙ Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων πληροί όλες εκείνες τις προϋποθέσεις, ώστε οι νέες σχολές και τα τμήματα να ενταχθούν ομαλά στο νέο περιβάλλον και να ανταποκριθούν στις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις.

Με την ίδρυση Σχολής Γεωπονίας στην Άρτα, σε μια κατεξοχήν αγροτική περιοχή, ικανοποιείται ένα αίτημα δεκαετιών και υλοποιείται η δική μας δέσμευση. Η επιστημονική και ερευνητική προσφορά της Σχολής μπορεί να συνδεθεί και να βοηθήσει καταλυτικά την τοπική γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγική διαδικασία.

Επιπλέον, η προβλεπόμενη από το νομοσχέδιο δημιουργία του Πρότυπου Αγροδιατροφικού Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου στην Άρτα σε συνεργασία με τη Γεωπονική Σχολή, θα ενισχύσει τη στοχευμένη έρευνα και την ανάπτυξη καινοτόμων εφαρμογών, θα λειτουργήσει ως χώρος εκπαίδευσης και κατάρτισης των σπουδαστών και θα δώσει τη δυνατότητα να έρθει σε επαφή το ευρύ κοινό με τον αγροδιατροφικό κλάδο και τη δραστηριότητα του πρωτογενούς τομέα.

Οι άλλες δύο σχολές με τα αντίστοιχα τμήματα που ιδρύονται στην Άρτα και αποτελούν συνέχεια αυτών που λειτουργούσαν ήδη στο ΤΕΙ Ηπείρου, θα μπορέσουν πλέον ως σχολές του Πανεπιστημίου να συνεχίσουν την έως τώρα πετυχημένη πορεία τους και να αποκτήσουν τα απαραίτητα εργαλεία για να εδραιωθούν στην επιστημονική κοινότητα. Πρόκειται για την Σχολή Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών και την Σχολή Μουσικών Σπουδών.

Ιδιαίτερη μέριμνα λαμβάνεται και για το προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου. Η μεταπήδηση των μελών του διδακτικού προσωπικού του ΤΕΙ Ηπείρου στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη θίγεται σε καμία περίπτωση η ακαδημαϊκή τους υπόσταση. Προβλέπεται συγκεκριμένη διαδικασία προκειμένου να αποκτήσουν ισότιμο ρόλο με τους συναδέλφους τους στο Πανεπιστήμιο. Και για το διοικητικό προσωπικό, η μετάβαση στο νέο ίδρυμα γίνεται με απόλυτο σεβασμό στο εργασιακό τους καθεστώς και τα εργασιακά τους δικαιώματα.

Τέλος, ρυθμίζονται με τρόπο διαφανή και δίκαιο τα ζητήματα που αφορούν τους εν ενεργεία φοιτητές του ΤΕΙ Ηπείρου. Δίνεται η δυνατότητα σε αυτούς που το επιθυμούν και κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους λαμβάνοντας πτυχίο από το νέο Πανεπιστήμιο.

Αρνητική εντύπωση προκαλεί πάντως το γεγονός ότι ΝΔ και ΚΙΝΑΛ καταψήφισαν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο χωρίς να προβάλλουν ουσιαστικές αντιρρήσεις για τη χρησιμότητα του όλου εγχειρήματος, αλλά περιορίζοντας την επιχειρηματολογία τους στη δήθεν πρόχειρη και περιορισμένη διαβούλευση. Μια διαβούλευση, όμως, που διήρκεσε πάνω από ένα έτος και που, όπως ομολογούν όλοι οι εμπλεκόμενοι και φανερώνουν και οι θετικές τοποθετήσεις των δύο Συγκλήτων, ήταν υποδειγματική και εξάντλησε όλα τα περιθώρια, αφού η ενεργή συμμετοχή των ακαδημαϊκών κοινοτήτων των ιδρυμάτων σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας οδήγησε σε ένα αποδεκτό αποτέλεσμα από όλες τις πλευρές. Σε θέματα σχετικά με την παιδεία είναι απαγορευτικό να μπαίνουν μικροκομματικές τακτικές πάνω από την επιστημονική πρόοδο και τα συμφέροντα των τοπικών κοινωνιών. Είναι εκτεθειμένοι όσοι δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων που απαιτούσε το διεκδικητικό πλαίσιο των Αρτινών πολιτών που οικοδομήθηκε επί δεκαετίες.

Και αυτή η νομοθετική πρωτοβουλία αποδεικνύει ότι το Υπουργείο Παιδείας συνεχίζει με σοβαρότητα και σχέδιο την προσπάθεια για αναβάθμιση και βαθιές μεταρρυθμίσεις σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης. Η μεταρρύθμιση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν θυμίζει σε τίποτα αντίστοιχες του παρελθόντος, αφού στηρίζεται σε γερά θεμέλια, μακριά από τις αγκυλώσεις και τις καθεστωτικές πρακτικές, και θέτει σύγχρονους όρους για την εξέλιξη των επιστημών στη χώρα μας.

Ένα νέο Πανεπιστήμιο γεννιέται στην Ήπειρο. Η Άρτα ως έδρα ανώτατων πανεπιστημιακών τμημάτων θα αποτελεί πλέον ισχυρό πυλώνα του νέου Πανεπιστημίου.

Ήταν ένα όνειρο για τους Αρτινούς πολίτες που σήμερα γίνεται πραγματικότητα.

Got stuck with a question: Who can help Essay Writing Services Plagiarism? Our premium dissertation writing service can write a dissertation for you. All custom *Δήλωση του Βασίλη Τσίρκα, βουλευτή Άρτας ΣΥΡΙΖΑ, για το νέο Πανεπιστήμιο στην Ήπειρο. 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates