Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΧαιρετισμός του Βασίλη Τσίρκα στην εκδήλωση του 1ου Ε.Κ. Άρτας με θέμα «Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ. – Διάχυση Αποτελεσμάτων στην Κοινωνία»

Ανακαίνιση του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου Άρτας

Read 56 times

Προχωράμε βήμα-βήμα στην υλοποίηση των δεσμεύσεών μας απέναντι στους πολίτες της Άρτας. Δημιουργούμε υποδομές που θα υπηρετήσουν τους πολίτες και τις παραγωγικές δυνάμεις, υλοποιώντας το σχέδιο της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την ανασυγκρότηση της ευρύτερης περιοχής.

 

 

Στο πλαίσιο αυτό προκηρύχτηκε από τις Κτιριακές Υποδομές ο ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου: «Ανακαίνιση του Παλαιού Δικαστικού Μεγάρου Άρτας για τη στέγαση του Ειρηνοδικείου και του Πταισματοδικείου Άρτας», με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού 1.670.000 Ευρώ. Ο διαγωνισμός αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 31-5-2018.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες των εμπλεκόμενων φορέων και με τη συνδρομή των αρμόδιων Υπουργείων ένα διαχρονικό αίτημα του νομικού κόσμου αλλά και των πολιτών της Άρτας ικανοποιείται. Με την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας επιτυγχάνεται η εξοικονόμηση δημοσίου χρήματος και η βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates