College Paper Help Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΒασίλης Τσίρκας: Η ανασυγκρότηση της περιοχής να μην καταστεί προϊόν φθηνής πολιτικής εκμετάλλευσης

Βασίλης Τσίρκας: Η ανασυγκρότηση της περιοχής να μην καταστεί προϊόν φθηνής πολιτικής εκμετάλλευσης

Read http://www.grantsenterprises.com/professional-writing-services-covington-la/ 125 times

Δήλωση του βουλευτή Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Τσίρκα, στην εφημερίδα «Ηχώ της Άρτας» για τη σύσκεψη με τους τοπικούς φορείς της Άρτας.

http://www.forthelm.com/sylvain-soliman-phd-thesis/  

 

click  

Την ώρα που η χώρα αλλάζει σελίδα και οδεύει με σταθερότητα στην έξοδο από τα μνημόνια, την απαλλαγή από την επιτροπεία και τη διασφάλιση μιας νέας αναπτυξιακής πορείας, οφείλουμε να δώσουμε νέα προοπτική και στην περιοχή μας και να θέσουμε στο επίκεντρο της συζήτησης τα μεγάλα θέματα του Νομού μας που απαιτούν διαχρονικά απαντήσεις.

Η ανασυγκρότηση της περιοχής χρειάζεται τη συμβολή όλων και τη συνεργασία στα στοιχειώδη, προκειμένου να είναι αποτελεσματική, μακρόπνοη, να έχει ορίζοντα και να μην καταστεί προϊόν ευκαιριακής και φθηνής πολιτικής εκμετάλλευσης. Και για τον λόγο αυτό η σύσκεψη με τους αυτοδιοικητικούς και τοπικούς φορείς μπορεί να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Άρτα.

Essay Premium Service Writing Ήδη από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν αξιολογηθεί και χρηματοδοτηθεί έργα συνολικού ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων Ευρώ, κατανεμημένα και στους τέσσερις δήμους του Νομού Άρτας, τα οποία φιλοδοξούμε να αλλάξουν την εικόνα της περιοχής σε τομείς που τα προηγούμενα χρόνια υστερούσε σημαντικά. Αυτά τα έργα υποδομών εντάσσονται σε μία λογική ενός ενιαίου αναπτυξιακού σχεδιασμού για την ευρύτερη περιοχή της Άρτας και δεν υπακούουν στη λογική των αποσπασματικών μικροπαρεμβάσεων.

Η αύξηση των θέσεων εργασίας, η στήριξη της ήδη υπάρχουσας παραγωγικής βάσης, η στήριξη των υποδομών, η περιβαλλοντική αειφορία, ο τουριστικός αναπροσανατολισμός, η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών και της ποιότητας ζωής αποτελούν προτεραιότητα για εμάς.

Η ολοκλήρωση της Ιονίας Οδού ανοίγει τον δρόμο για την πρόσβαση στον δυναμικό τομέα του τουρισμού. Σε μια  συγκυρία που καταγράφεται ρεκόρ αφίξεων τουριστών, η Άρτα διεκδικεί και ήδη απολαμβάνει μερίδιο από μια αγορά στην οποία μέχρι πρότινος δεν είχε πρόσβαση. Ήδη έχουμε τα πρώτα θετικά μηνύματα από την αύξηση της επισκεψιμότητας της περιοχής.

Η ενοποίηση του ΤΕΙ Ηπείρου με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων προχωράει σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Παιδείας και το νέο θεσμικό πλαίσιο θα έρθει στη Βουλή το αμέσως επόμενο διάστημα. Η Άρτα είναι συμμέτοχος αυτής της εξέλιξης, καθώς όλα τα τμήματά της αναβαθμίζονται και εντάσσονται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Ένα αίτημα δεκαετιών δικαιώνεται. Η ίδρυση Γεωπονικής Σχολής και τα νέα πανεπιστημιακά τμήματα θα δώσουν ώθηση και προστιθέμενη αξία στην περιοχή τόσο με τη σύνδεσή τους με την τοπική παραγωγή και την τοπική οικονομία όσο και με την εξωστρεφή τους δράση.

Η τοπική κοινωνία γνωρίζει ότι από την αρχή της εκλογής μας ήταν συστηματική η προσπάθεια για να προχωρήσει αυτή η διαδικασία που αποτελεί τομή για την Άρτα. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα για να ολοκληρωθεί με επιτυχία το μακρόπνοο αυτό εγχείρημα.

Η Άρτα έχει συγκριτικά πλεονεκτήματα που πρέπει να εκμεταλλευτούμε. Η ανάπτυξη που οραματιζόμαστε και σχεδιάζουμε είναι δίκαιη, βιώσιμη και αφορά το σύνολο της κοινωνίας. Και για πρώτη φορά αφορά και τη δική μας περιοχή, την Άρτα.

Για να το πετύχουμε αυτό χρειάζεται συντονισμός, διαβούλευση και συνεργασία, την οποία από την πλευρά μας επιδιώκουμε από την αρχή της θητείας αυτής της Κυβέρνησης και μέχρι τώρα τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates