Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΧαιρετισμός του Βασίλη Τσίρκα στην ημερίδα με θέμα: «Πολιτικές απασχόλησης για νέους και μακροχρόνια ανέργους – Παραγωγική ανασυγκρότηση και κοινωνική αλληλέγγυα οικονομία»

Χαιρετισμός του Βασίλη Τσίρκα για το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τουρισμού Υπαίθρου & Αγροτουρισμού

Read http://serc.eng.usm.my/?buy-art-essay buy art essay 159 times

here Κυρίες και κύριοι,

get link Χαιρετίζω την πρωτοβουλία διοργάνωσης του 6ου Πανελληνίου Συνεδρίου Τουρισμού Υπαίθρου & Αγροτουρισμού στα Τζουμέρκα. Δυστυχώς ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να παραστώ.

 

 

go Ο αγροτουρισμός αποτυπώνει μια διαφορετική προσέγγιση στον τρόπο ζωής, μια νέα πραγματικότητα, ένα όραμα που έχουμε όσοι αγαπάμε τις παραδόσεις και τη φυσική ομορφιά του περιβάλλοντος και δεν αποτελεί απλά μια μορφή τουρισμού.

http://a-tn.de/comparative-literature-phd-thesis/ Η περιοχή των Τζουμέρκων διαθέτει, χωρίς αμφιβολία, εκείνα τα χαρακτηριστικά, τα οποία δίνουν τη δυνατότητα ανάπτυξης στον αγροτουρισμό, στοχεύοντας στην τόνωση της αγροτικής ζωής, καθώς και στη διαφύλαξη και αξιοποίηση της φυσικής και πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Η περιοχή των Τζουμέρκων συνδυάζει πανέμορφα και παραδοσιακά χωριά, φαράγγια και χαράδρες, με έντονη την παρουσία της παράδοσης και της ιστορίας και μπορεί να εξελιχθεί σε πόλο έλξης για πολλούς τουρίστες ανά τον κόσμο.

watch Ο αγροτουρισμός μπορεί να προσφέρει στην Ήπειρο τεράστιο όφελος και να μετατραπεί από φτωχή και απομονωμένη περιοχή σε εναλλακτική λύση τουρισμού στην ύπαιθρο απέναντι στο φαινόμενο του μαζικού τουρισμού. Προβάλλεται έτσι ένα διαφορετικό μοντέλο ανάπτυξης βασισμένο στην εναλλακτική μορφή βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης με στόχο την επαφή του επισκέπτη με τη φύση, τον αγροτικό χώρο και την καθημερινή ζωή του αγροτικού κόσμου αλλά και την κινητοποίηση των παραγωγικών, πολιτισμικών και αναπτυξιακών δυνατοτήτων της ευρύτερης περιοχής.

Εύχομαι καλή επιτυχία στις εργασίες του τριήμερου συνεδρίου. Είμαι σίγουρος ότι το συνέδριο θα αφήσει ισχυρό αποτύπωμα στην περιοχή και θα έχει επωφελή αποτέλεσμα στην ανάδειξη των δυνατοτήτων της υπαίθρου.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates