Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΆρθρα2014Δελτίο τύπου για την εκλογή του Βασίλη Τσίρκα ως γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής

Δελτίο τύπου για την εκλογή του Βασίλη Τσίρκα ως γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής

Read 2371 times

Την ώρα που η νέα Ελληνική κυβέρνηση αγωνίζεται για να αποκαταστήσει τη Δημοκρατία στη χώρα και να επαναφέρει την κοινοβουλευτική διαδικασία ως υπέρτατη δημοκρατική λειτουργία του κράτους, η εκλογή μου στο Προεδρείο της Βουλής με 213 ψήφους, ως γραμματέα, μετά από πρόταση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί τιμή και ευθύνη για τη συνέχεια.

Οι μνημονιακές πολιτικές είχαν ως αποτέλεσμα το οικονομικό, ηθικό και πολιτικό αδιέξοδο, αλλά και την ακύρωση της έννοιας της δημοκρατίας και του κοινοβουλευτισμού. Η νέα αυτή περίοδος για την Ελλάδα σηματοδοτεί την επιστροφή του λαϊκού παράγοντα στο προσκήνιο, την ανάκτηση της λαϊκής κυριαρχίας. Δεσμευτήκαμε προεκλογικά και δηλώσαμε και μετεκλογικά ότι δεν διαπραγματευόμαστε την εθνική και λαϊκή κυριαρχία. Δεν διαπραγματευόμαστε την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού. Δεν διαπραγματευόμαστε τη λαϊκή εντολή. Προχωράμε μαζί με τον ελληνικό λαό για να ξαναχτίσουμε την Ελλάδα της αξιοπρέπειας, της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας.

Σε αυτόν τον συλλογικό αγώνα είμαι διατεθειμένος να δώσω όλες μου τις δυνάμεις και να συνεισφέρω από κάθε θέση προσφοράς και ευθύνης, ώστε οι πολίτες του νομού της ´Αρτας να εκπροσωπηθούν επάξια στη νέα αυτή Βουλή με τρόπο διεκδικητικό και αποτελεσματικό.

Βασίλης Τσίρκας

Βουλευτής Άρτας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Φωτογραφίες

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates