Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΆρθρα2014Βασίλης Τσίρκας: Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για τη στήριξή σας!

Δελτίο τύπου για τις πλημμύρες

Read 782 times

follow site Οι σοβαρές καταστροφές που προκλήθηκαν στις περιουσίες των συμπολιτών μας στην Άρτα, αλλά και σε πολιτιστικούς θησαυρούς της περιοχής μας, όπως το ιστορικό γεφύρι της Πλάκας, αποτελούν μια μεγάλη πληγή που καλούμαστε να επουλώσουμε απο τις πρώτες κιόλας μέρες της νέας διακυβέρνησης.

source site Ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Υποδομών, κ. Χρήστο Σπίρτζη, και στελέχη του υπουργείου Υποδομών και Πολιτισμού, την Κυριακή 1/2 συμμετείχαν σε σύσκεψη στην Π.Ε. Άρτας για την άμεση αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης, ενώ την επόμενη μέρα επισκεφτηκαν τις πληγείσες περιοχές. Αυτές τις κρίσιμες ώρες στεκόμαστε στο πλευρό των πλημμυροπαθών, των δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Από την πρώτη στιγμή ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, δεσμεύτηκε πως θα γίνουν ταχύτατα οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να αποκατασταθούν και να αποζημιωθούν οι επαγγελματίες, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Δεσμευτήκαμε επίσης ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, ώστε το ιστορικό Γεφύρι της Πλάκας να ξανασταθεί όρθιο. Τέλος, την Τετάρτη (4/2), ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Τσίρκας, μαζί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου, συναντήθηκαν με τους τοπικούς φορείς και επισκέφτηκαν πληγείσες περιοχές για την επιτόπια εκτίμηση και έκταση των ζημιών σε φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, ώστε να γίνουν όλες εκείνες οι απαραίτητες ενέργειες για την άμεση αποκατάσταση και αποζημίωση των αγροτοκτηνοτρόφων. Καθίσταται, ωστόσο, σαφές πως η έκταση του προβλήματος δεν προέκυψε μόνο από τα καιρικά φαινόμενα. Δεν μπορεί κανείς να παραβλέψει την αδράνεια των αρμόδιων αρχών, αφού δεν έγιναν τα κατάλληλα αντιπλημμυρικά έργα στην περιοχή.

follow url Η λειτουργία του φράγματος Πουρναρίου αποτελεί άμεσο και σπουδαίο κίνδυνο για την ευρύτερη περιοχή. Αποδείχθηκε ότι η Άρτα και τα χωριά της είναι τελείως απροστάτευτα. Τα αντιπλημμυρικά έργα κατέρρευσαν σα χάρτινος πύργος και παρέσυραν μαζι τους κόπους και τις θυσίες των κατοίκων της περιοχής. Αυτό που προέχει τώρα είναι να επιστρέψουν γρήγορα οι κάτοικοι του νομού μας στα σπίτια τους και να αποκατασταθεί η ζημιά που υπέστησαν. Παράλληλα θα πρέπει να αναζητηθούν και να αποδοθούν οι ευθύνες όπου και αν υπάρχουν.

http://www.millionaireagentmakersummit.com/dissertation-research-proposal/ Help With Application Essay Βασίλης Τσίρκας

source site Βουλευτής Άρτας

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Φωτογραφίες

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates