Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΆρθρα2012Για τη δημοκρατική παράταξη της Αριστεράς

«Η πληθυντική Αριστερά επιστρέφει»

Read 718 times

Ο ελληνικός λαός με την ψήφο του δίνει εντολή να ξημερώσει μια καινούργια μέρα στην πατρίδα μας, χωρίς μνημόνια βάρβαρων μέτρων, αλλά με αλληλεγγύη και δικαιοσύνη σε έναν ούτως ή άλλως δύσκολο δρόμο προς την έξοδο από την κρίση. Και επέλεξε με ξεκάθαρο τρόπο την Αριστερά για να οδηγήσει στη δημοκρατική και πολιτισμική αναγέννηση της πατρίδας μας, με στόχο μια νέα Ελλάδα της αλληλεγγύης, της δικαιοσύνης, της αξιοπρέπειας.

follow site Η πληθυντική Αριστερά επιστρέφει. Εκφράζει τις νέες κοινωνικές αναγκαιότητες. Καλύπτει το πολιτικό κενό που δημιουργείται.

enter site Ο ελληνικός λαός αποφάσισε, ούτε 151 βουλευτές, ούτε 51% στα κόμματα που στηρίζουν τα μνημόνια.

Ο στόχος που προεκλογικά είχαμε θέσει, ώστε να μην έχουν ούτε κοινωνική ούτε κοινοβουλευτική νομιμοποίηση να συνεχίζουν την καταστροφική πολιτική για την κοινωνία και την οικονομία, πέτυχε. Η κάλπη κατέγραψε 2ο κόμμα το ΣΥΡΙΖΑ ελάχιστα πίσω από τη ΝΔ.

http://www.tocanvas.net/how-to-do-an-essay-paper/ Οι πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν ήρθαν σ’ εμάς όχι μόνο γι’ αυτό που είμαστε, αλλά και γι’ αυτό που ζητάνε να γίνουμε και πρέπει να γίνουμε, δηλαδή μια αριστερά σύγχρονη, δημοκρατική, ενωμένη, με όραμα αλλά και με προοδευτικό ρεαλιστικό σχέδιο που να προωθήσει ριζικές αλλαγές στην Ελλάδα και να διεκδικήσει τη θέση της Ελλάδας μέσα στην Ευρώπη.

Essay Writing Services Cheating Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους που εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους το ΣΥΡΙΖΑ και εμένα προσωπικά. Μιλήσατε με τη συνείδησή σας και εκφραστήκατε με την ψυχή σας. Ο πρωταγωνιστικός ρόλος μετατίθεται πλέον στη νέα γενιά, που καλείται με θάρρος, αισιοδοξία και αξιοπρέπεια να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η δική σας απαίτηση για μια νέα προοπτική στον τόπο μας, η δική σας φιλοδοξία για μια νέα σχέση εκπροσώπησης, η δική σας βούληση για ανατροπή του πολιτικού σκηνικού, είναι το δικό μου κεφάλαιο εκκίνησης για μια νέα πολιτική διαδρομή. Και με ετοιμότητα για τις δύσκολες μάχες που έρχονται αλλά και στέρεα βάση τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς θα συνεχίσω να δικαιώνω το αποτέλεσμα της κρίσης σας.

Με αμέριστη εκτίμηση και σεβασμό σας ευχαριστώ όλους και όλες.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Φωτογραφίες

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates