Professional Writing Distance Learning Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΣυνεντεύξεις

Βασίλης Τσίρκας: Ζητούμενο η βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη

Read 446 times

Στο  Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και την  εκπομπή «Ό,τι πεις εσύ», με τον Γιώργο Γκόντζο, μίλησε ο Βασίλης Τσίρκας. Ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο  θετικό momentum που υπάρχει για την ελληνική οικονομία, αλλά και στον στόχο που έχει θέσει η Κυβέρνηση που δεν είναι άλλος από την έξοδο στις αγορές.  

 

http://www.pretiradiatori.it/medical-school-essays-writing-service/ medical school essays writing service  

Αρχικά ο κ. Τσίρκας τόνισε πως η τακτική της καταστροφολογίας που έχουν υιοθετήσει κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης απέτυχε πλήρως. «Δεν είμαστε σε προεκλογική περίοδο, ανεξαρτήτως αν κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης θέλουν να συνεχίσουν μια καταστροφολογία που είχαν ξεκινήσει όλο το προηγούμενο διάστημα και η οποία καταστροφολογία ακυρώθηκε πλήρως», σχολίασε σχετικά και συμπλήρωσε: «Υπάρχει ένα θετικό momentum για την ελληνική οικονομία, έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία η δεύτερη αξιολόγηση, έχουμε τη συμφωνία στο Eurogroup του Ιουνίου που ανοίγει τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση και τα μνημόνια, για την έξοδο στις αγορές με την στήριξη των θεσμών, με τη δημιουργία αποθεματικού. Επιπλέον έχουν γίνει αποδεκτές πολλές από τις καίριες θέσεις της ελληνικής Κυβέρνησης, όπως είναι η ρήτρα ανάπτυξης».

Στη συνέχεια ο βουλευτής Άρτας υπογράμμισε πως η ελληνική οικονομία έχει μια σταθερά ανοδική πορεία: «Από την αξιωματική αντιπολίτευση έχουμε μια επανάληψη του μονότονου αιτήματος για εκλογές την ώρα που η ελληνική οικονομία είναι σαφές ότι έχει μια σταθερά ανοδική πορεία και αυτό αποδεικνύεται από πολλούς οικονομικούς δείκτες. Αυτό φαίνεται από τους ρυθμούς ανάπτυξης στο πρώτο τρίμηνο, από την υπεραπόδοση στο πρωτογενές πλεόνασμα, από το γεγονός ότι έχουμε διαρκώς και μια νέα είδηση ότι αυξάνονται οι θέσεις εργασίας στη χώρα. Η σταθεροποίηση της ελληνικής οικονομίας θα αρχίσει να φαίνεται το επόμενο διάστημα και στην καθημερινότητα των πολιτών. Αυτό είναι το ζητούμενο».

click here Επιπλέον επισήμανε τον στόχο της Κυβέρνησης που είναι «η έξοδος με επιτυχία στις αγορές, ώστε η χώρα να μπορεί με επιτυχία να αναχρηματοδοτήσει το χρέος της, και η ολοκλήρωση του προγράμματος το καλοκαίρι του 2018, ώστε να έχουμε την οριστική έξοδο από τα μνημόνια και να απαλλαγούμε από τη σκληρή μνημονιακή επιτροπεία, στην οποία μας ενέπλεξαν συγκεκριμένες πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων».

Ο Βασίλης Τσίρκας τόνισε, εξάλλου, τη σημασία ενός σχεδίου παραγωγικής ανασυγκρότησης: «Η δεύτερη αξιολόγηση έχει ολοκληρωθεί οριστικά. Τώρα είναι  η ώρα για δουλειά, για να αποκτήσει η χώρα ένα νέο σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης. Αυτή είναι η προτεραιότητα από εδώ και στο εξής, να μπούμε σε μια μεταμνημονιακή εποχή με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα παραγωγικής ανασυγκρότησης που θα ανοίξει τον δρόμο για την δίκαιη ανάπτυξη του τόπου. Χρειάζεται μια συντονισμένη προσπάθεια από την πλευρά της Κυβέρνησης, ώστε να τονωθεί η διαδικασία ανάκαμψης της απασχόλησης και να γίνουν στοχευμένες κοινωνικές παρεμβάσεις για να βελτιωθούν οι συνθήκες ζωής εκείνων που επλήγησαν περισσότερο από την κρίση».    

Τέλος ο βουλευτής Άρτας του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε το επίκαιρο θέμα που αφορά την δικαιοσύνη, αλλά και την τοποθέτηση της κ. Θάνου στο γραφείο του πρωθυπουργού: «Δεν είναι δυσδιάκριτα τα όρια των εξουσιών. Υπάρχει σαφής διάκριση των εξουσιών. Δεν τίθεται κανένα ζήτημα με την τοποθέτηση της κ. Θάνου στο γραφείο του πρωθυπουργού. Εξάλλου, η κ. Θάνου συνταξιοδοτήθηκε πρόσφατα, δεν είναι εν ενεργεία δικαστικός. Σε κάθε περίπτωση έχει δικαίωμα και ο πολιτικός κόσμος να τοποθετείται επί δικαστικών αποφάσεων».

http://vcc.org.nz/writing-services-edmonton/ writing services edmonton Ακούστε το σχετικό ηχητικό απόσπασμα:

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Φωτογραφίες

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates