Δικηγόρος,
βουλευτής Άρτας
ΣΥΡΙΖΑ

Βρίσκεστε εδώ: HomeΔελτία ΤύπουΥπουργείο Υποδομών: 150.000 ευρώ στον Δήμο Γ. Καραΐσκάκη για έργα αντιπλημμυρικής προστασίας

Μήνυμα του Βασίλη Τσίρκα με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ

Read 82 times

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ειλικρινείς μου ευχές στις μαθήτριες και τους μαθητές των σχολείων του Νομού της Άρτας που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Ανώτατο ή Ανώτερο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα. Εύχομαι καλή δύναμη στις νέες προκλήσεις, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

 

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και οι οικογένειες και οι εκπαιδευτικοί που όλα τα προηγούμενα χρόνια στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις δυσκολίες. Αλλά και στους μαθητές και τις μαθήτριες που παρά τις προσπάθειές τους δεν τα κατάφεραν, αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα τους και είμαι σίγουρος ότι νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά τους και σύντομα θα ανταμειφθούν για τους κόπους τους.

Για εμάς η πρόσβαση στην ανοιχτή, δημόσια και δωρεάν Παιδεία και ο εξορθολογισμός της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό συνεχίζουμε τις μεταρρυθμίσεις στην κατεύθυνση της κατοχύρωσης του δικαιώματος της εκπαίδευσης για όλους και για όλες.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to StumbleuponSubmit to TechnoratiSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

fb 1 twitter 1 blogger  you tube

Κοινοβουλευτικό έργο


Facebook Page

Επαγγελματική δραστηριότητα

 

tsirkas sima

logo suriza

avgi logo high

logo left

ecoleft

european-left-logo

neolaiasyriza

 

 

mavri vivlos

synthesis2

Free business joomla templates